Fra Wix til WordPress Migrasjon

Klar til å ta steget og bytte fra Wix til WordPress? Opplæringen vår vil hjelpe deg med å jevne ut prosessen med å migrere nettstedet ditt.

Er på tide å migrere fra Wix til WordPress? Det kan være en skremmende oppgave, men mange starter med Wix og overfører til en mer avansert plattform senere. Wix er flott for nye nettsteder, men når bloggen din kommer av bakken, foretrekker du kanskje friheten som følger med WordPress.

WordPress er det mye bedre valget for de som søker mer kontroll og mer funksjoner, men som standard mangler det noen ting du kanskje har kommet til være avhengig av. En stor tegning av Wix er sidebygningsfunksjonene. Mens noen temaer har begrensede tilpasningsalternativer, du kan finne deg selv mangler det som gjør webdesign i Wix så enkelt.

Heldigvis trenger du ikke å gi opp det i det hele tatt. Elementor er et sidebygger-plugin for WordPress, designet spesielt med letthet av bruk i tankene. Med Elementor vil ikke bryteren føles nesten ganske så skurrende. Du får med deg alle funksjonene i dette populære CMS med muligheten til å fortsette å designe via dra og slipp, pluss massevis av andre nyttige funksjoner.

Klar til å ta steget og bytte fra Wix til WordPress? Opplæringen vår vil bidra til å jevne ut prosess med å flytte basen. Vi gir deg trinnvise instruksjoner for både manuell og automatisk migrering, slik at du kan komme tilbake til å kjøre din nettstedet så raskt som mulig.

Wix vs. WordPress

Mens det er mange likheter mellom dem, er Wix og WordPress veldig forskjellige plattformer. Wix er en nettstedbygger for oppstart, og WordPress er et innholdsstyringssystem beregnet primært for bloggere og skapere. Det er veldig nybegynnervennlig, men fortsatt vanskeligere å mestre enn Wix.

Fordeler og ulemper med hver plattform

Tenker du på å bytte? Denne listen over fordeler og ulemper kan hjelpe deg med å sammenligne de to.

Wix:

En nettstedbygger dedikert til enkelhet og brukervennlighet.

 • Gratis / Freemium, inkludert hosting.
 • Lett å lære og bruke.
 • Sidebygger innebygd.
 • Lite appmarked med bare 250+ plugins.
 • Ikke veldig fleksibelt.
 • Mangler avanserte funksjoner og vanskelig å tilpasse fullt ut.


WordPress:

Et CMS, hvis viktigste trekk er dets massive samfunn og full tilpasning.

 • Uendelig repertoar av brukerlagde utvidelser og temaer.
 • Nær ubegrenset kontroll over design.
 • Det er ekstremt enkelt å lage, organisere og publisere innhold – det er det et CMS er for!
 • Gratis og åpen kildekode, men det inkluderer ikke hosting.
 • Enkel å bruke, men tar litt tid å få tak på.
 • Leveres ikke med en sidebygger som standard.


Webomatic:

Et CMS, bygget på wordpress.

 • Håndplukkede utvidelser av høyeste kvalitet.
 • Ubegrenset kontroll over design.
 • Det er ekstremt enkelt å lage, organisere og publisere innhold – det er det et CMS er for!
 • Gratis og åpen kildekode, og det inkluderer hosting.
 • Enkel å bruke, men tar litt tid å få tak på.
 • Leveres med de fleste moderne sidebyggere som standard.
 • Leveres med nettbutikk som standard.
 • 185+ ferdige nettstedsmaler å velge mellom

Wix er enkel, men ikke veldig tilpassbar, og passer for nybegynnere og oppstart. WordPress er langt den mer tilpasningsdyktige, men det er også relativt vanskeligere å bruke!

Likevel, hvis du sliter med å publisere innhold på Wix, eller bare vil ha mer kontroll over hvordan alt ser ut og fungerer, er WordPress nesten helt sikkert løsningen. CMS har ubegrenset potensial. Uansett hva slags prosjekt du lager, så er det plass til det på WordPress.

Balanse mellom ekstern og intern skjønnhet

Begynn å bygge din fantastiske nettbutikk, blogg eller ditt nye nettsted nå, gratis. Det er lett å komme i gang

Gratis nettsted

Benny Adolfsen
Benny Adolfsen

Jeg har 20 år i bransjen som webdesigner og webutvikler. Mine spesialområder er oppbygging og integrasjon av forretningsbaserte nettsider for det profesjonelle markedet. Jeg er ekspert på WordPress, WooCommerce og Elementor. I tillegg har jeg gode kunnskaper innen en rekke programmer og verktøy for både grafisk design og webdesign.

Articles: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *