Dedikert WordPress Hosting

For nettstedseiere, utviklere, frilansere og byråer. Vi gjør deg til en helt når det gjelder WordPress-sikkerhet, ytelse, SEO, markedsføring og mer.

WordPress-hosting

Med WordPress fra Webomatic sikrer du at hjemmesiden din har høy oppetid, at den er rask og enkel å bruke, og at du alltid har en sikkerhetskopi av hele nettsiden. Vi sørger for at du alltid har siste versjon av WordPress og at alle plugins fungerer som de skal. Vi leverer gratis brukerstøtte på hele løsningen, inkludert plugins. WordPress gir deg et lekkert design tilpasset akkurat deg. Nettsiden vises optimalt på alle skjermer og den vil alltid være i trygge hender hos oss. Vi gir deg en løsning som kan vokse og utvikles i takt med forretningen din.

WordPress hosting

Med våre Defender og Automate tjenester bygget direkte inn i Webomatic, blir sidene dine overvåket, scannet for problemer og holdt oppdatert automatisk. Nattlige sikkerhetskopier, med ett-klikks gjenoppretting gir ekstra god nattesøvn.

  • Gratis SSL sertifikat
  • Sikkerhetsscanning og overvåkning av server
  • Automatiserte oppdateringer
  • Daglig automatisk backup
  • Bilder lastet fra CDN
  • Caching, kompresjon og sidebuffring

Elementor sidebygger

Design et helt tilpasset nettsted for din bedrift, bruk kraften i HTML, CSS og JavaScript med visuelle verktøy, ingen koding nødvendig. Kickstart prosessen med en profesjonelt utformet mal – eller start fra et tomt lerret og bygg alt selv.

ELEMENTOR INSIDE

Design, bygg og lanser ditt nettsted visuelt.

Elementor er den eneste komplette designplattformen som gir piksel perfekt design, men produserer 100% ren kode. Ta designvisjonen din og gjør den til en fantastisk, tilpasset nettside.

Elementor kommer med alle designverktøyene du trenger. Design responsive sideoppsett som du aldri trodde var mulig med WordPress, og tilpass hver side på tvers av enheter ved hjelp av intuitive og visuelle kontroller. Å lage mobile responsive nettsteder, som ser bra ut på en hvilken som helst enhet, har aldri vært enklere.

Enter your email and password and start exploding killer features